Info om Den Digitale Junglebane

Tarzan-står

Med app´en JungleBanen downloadet på din mobil eller tablet vil du blive en del af et større netværk blandt lærere, pædagoger og elever. Du vil kunne udfordre den daglige undervisning, aktiviteter og lektie læsning.
Den digitale junglebane kan implementeres i elevernes læringsrum fra skolestart, mellemtrinnet, overbygningen og sågar på videregående uddannelser. App´en og netværket omkring app´en har til formål, at udfordre de kognitive processer i hjernen, til en bedre og dybere forståelse, af en given læring, ud fra princippet om at IT, leg og bevægelse øger motivation for læring.

 

 

Den digitale junglebane blev udviklet tilbage i 2009 og har siden 2010 været med til, at stillaserer undervisningen for lærere og pædagoger i skoler fordelt over hele Danmark

 

 

Den digitale junglebane vandt i 2011 DM for IT-Didaktik og er efterfølgende blevet fremvist for et internationalt netværk til EM i Lissabon i 2011, BETT Messen på Microsoft´s hovedkontor i London tilbage i 2013, samt på nationale workshops, messer og konferencer.

 

 

Med økonomisk støtte i 2016, fra Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Finansministeriet og KL, har firmaet bag den digitale junglebane, IT i Bevægelse i samarbejde med udvikler firmaet ApplicateIT, færdigudviklet undervisningsappen JungleBanen. Appén kan bruges af både lærere, pædagoger og elever der ønsker at kombinere IT, leg og bevægelse på en måde der kan booste læringslyst og aktivitetsniveau i undervisningen.

Download appen, køb licens til din skole/ institution og du er klar til en hverdag fyldt med IT, leg og bevægelse.

 

Windows 

Hent JungleBanen til din tablet, Pc og mobil

Version 1.0

Apple 

Hent JungleBanen til din Ipad

Beta udgave!

Android 

Vi arbejder på en android version så JungleBanen i fremtiden også kan bruges på dette styresystem

Kommer snart!

Web 

Online verionen er planlagt og vil blive lanceret umildbart efter udgivelsen af andriod appen

Kommer snart!

 

 


 

Teamet bag udviklingen af appen JungleBanen

 

kamera

Profilbilleder, titler og information om alle der har deltaget i tilblivelsen af konceptet er på vej